Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ankara Adliyesinde bir ilk!

Ankara Adliyesinde bir ilk!

GÜNDEM Haberleri

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Soruşturma Bürosu'na ilk kez bir kadın savcı görevlendirildi

ANKARA (AA) - Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Soruşturma Bürosu'na ilk kez bir kadın savcı görevlendirildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Harun Kodalak, Ankara Adliyesindeki yeni iş bölümünü belirledi.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının internet sitesinde yayınlanan yeni iş bölümüne göre, anayasayı ihlal, devletin birliği ve ülke bütünlüğünü bozmak, hükümete karşı işlenen suçlar, casusluk, darbeye teşebbüs ve terör örgütü kurmak ve yönetmek gibi kritik suçlara ilişkin soruşturmaları inceleyen Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Soruşturma Bürosu'nda 3 yeni savcı daha görevlendirildi.
Buna göre, Memur Suçları Soruşturma Bürosu Savcısı Alpaslan Karabay ile Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcı vekilliğinden Ankara'ya atanan Velihattin Eldemir ve Sincan'dan atanan Savcı Selda Binboğa Karakuş'un yeni görev yeri, Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Soruşturma Bürosu oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...