AB Konseyi Başkanı Tusk, Davutoğlu'nu kutladı

/ Kaynak: AA
AB Konseyi Başkanı Tusk, Davutoğlu'nu kutladı

GÜNDEM Haberleri  / AA

AB Konseyi Başkanı Tusk, milletvekili genel seçimindeki başarısından dolayı Başbakan Davutoğlu'na tebrik mesajı gönderdi.

Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Donald Tusk, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu milletvekili genel seçimindeki başarısından dolayı tebrik etti. 
Tusk, Davutoğlu'na gönderdiği tebrik mesajında, ''zor güvenlik şartlarına ve medya kısıtlamasına rağmen, seçimlerde halka rekabetçi ve güvenilir siyasi alternatifler sunulmasından duyduğu memnuniyeti'' dile getirdi.
Yüksek katılımın, Türk halkının ülkenin demokratik hayatına aktif katılımını gösterdiğini ifade eden Tusk, ''Size ve hükümetinize duyulan güvenin yinelenmesi temelinde; toplumda güven inşa etmek, hukuk ve temel özgürlükleri güçlendirmek ve siyasi rakiplerle yapıcı bir şekilde çalışmak için her türlü çabanın gösterileceğine güveniyorum'' dedi.


GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...