Hakkari'deki çatışmanın izleri gün ağarınca ortaya çıktı

/ Kaynak: İHA
Hakkari'deki çatışmanın izleri gün ağarınca ortaya çıktı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Hakkari'nin Aşağı Bağlar mahallesinde çıkan çatışmada 1 kişi hayatını kaybederken, çatışmanın izleri gün ağarınca ortaya çıktı.

Akşam saatlerinde Aşağı Bağlar mahallesi yoluna barikat kurulması üzerine olay yerine giden polis ekipleri müdahalede bulundu. Gece geç saatlere kadar patlama ve silah seslerinin yükseldiği çatışmanın izleri sabah saatlerinde gün yüzüne çıktı. Çatışma sırasında evlerinin zarar gördüğünü söyleyen Aşağı Bağlar mahallesi sakinleri, ölümle burun buruna geldiklerini bildirdi. Halen taş barikatların görüldüğü mahalledeki çatışmalarda hayatını kaybeden ve henüz kimliği açıklanmayan bir kişinin cenazesi Hakkari Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.


Sabah saatlerinde olay yerine giden HDP Hakkari Milletvekili Nihat Akdoğan ve beraberindeki heyet, ailelerle görüşerek 'geçmiş olsun' dileklerinde bulundu. Akşam saatlerinde çıkan çatışmada geriye kalan mermi kovanlarını gösteren çocuklar, mahallelerinin gece boyunca silah sesleri ile yankılandığını belirtti. Elektriklerin kesik olduğu mahalleye sabah saatlerinde enerji verildi. 

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...