PKK'ya Batman'da ağır darbe! Hepsi ele geçirildi...

/ Kaynak: İHA
PKK'ya Batman'da ağır darbe! Hepsi ele geçirildi...

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Batman'daki operasyonlarda terör örgütüne ait olduğu belirlenen 3 sığınakta çok sayıda mühimmat ele geçirildi...

Batman'da jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonlarda terör örgütüne ait olduğu belirlenen 3 sığınakta çok sayıda yaşam malzemesi ve 2 bin 580 adet kaleşnikof mühimmatı ele geçirildi. Batman Valiliğinden yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı tarafından öncelikle vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, mevcut huzur ve güven ortamının devam ettirilmesi maksadıyla bölücü terör örgütünün barınabileceği alanlara yönelik operasyonel faaliyetlerin aralıksız devam ettiği belirtilerek, “Bu kapsamda Batman ili Sason ilçesi Heybeli Köyü Küçük Tepe bölgesinde bir grup bölücü terör örgütü mensubunun barındığı istihbaratının elde edilmesi üzerine yapılan operasyonda 3 ayrı sığınak tespit edilmiş, sığınaklarda yapılan aramalarda, 2 bin 580 adet Kaleşnikof mühimmatı, 225 adet Bixi mühimmatı, 3 adet el bombası, 5 adet Kaleşnikof şarjörü, örgütsel doküman ile çok miktarda yaşam malzemesi (un, şeker, pirinç, bulgur, tuz vb.) ele geçirilmiştir. Yaşam malzemeleri Sason Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla olay yerinde imha edilmiş, bölgede yaşadığı değerlendirilen ve operasyon bölgesinden kaçtıkları düşünülen örgüt mensuplarının yakalanması için operasyonlara devam edilmektedir” denildi. 
Açıklamada vatandaşların huzur ve güven içerisinde yaşamalarını sağlamak maksadıyla, terörle mücadele kapsamında yürütülen operasyonel faaliyetlere kararlılıkla devam edileceği kaydedildi. 

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...