Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şehidin annesine vasiyeti: Devlet aleyhinde konuşmayın

Şehidin annesine vasiyeti: Devlet aleyhinde konuşmayın

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır'da,PKK'ya yönelik sürdürülen operasyonda şehit edilen özel harekat polisi Necmi Çakır'ın baba ocağı Trabzon'un Of ilçesinde hüzün yaşanıyor.

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde, terör örgütü PKK mensuplarına yönelik sürdürülen operasyonda şehit edilen özel harekat polisi Necmi Çakır'ın baba ocağı Trabzon'un Of ilçesinde hüzün yaşanıyor. İlçeye bağlı Sıraağaç Mahallesi Muhtarı olan baba Fahri Çakır ile anne Nuriye Çakır, oğullarının şehit düştüğü haberini ilçeye bağlı bir yaylada bulundukları sırada aldı. Baba Çakır, “Vatan sağ olsun. İnanmış insanlarız. Evladımızı vatana şehit verdik. 5 evladım olsa hepsini de bu vatan uğruna feda ederim” dedi. Anne Nuriye Çakır ise oğlunun kendisine “Anne ben şehit olursam sakın devlete, millete kimse bir söz etmesin. Devlet bizim, asker bizim, ordu bizim. Anne bir haber duyuyorsun, hemen beni arıyorsun. Arama anne, Allah'ın dediği olur” dediğini aktardı. Çakır'ın, en son yaklaşık 2 ay önce bir yakınının cenazesi için Of'a geldiği ve ailesiyle görüştüğü öğrenildi. Şehit Çakır'ın cenazesi, bugün Of'ta cuma namazını müteakip düzenlenecek törenle defnedilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...