Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Dur' ihtarına uymadı, polise ateş açtı

'Dur' ihtarına uymadı, polise ateş açtı

GÜNDEM Haberleri

Gaziantep'te 'dur' ihtarına uymayan bir otomobilden polise ateş açıldı. Elektrik direğine çarpınca duran otomobildeki 2 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep'te polis ekipleri Yeditepe Mahallesi'nden Üniversite Bulvarına doğru seyir halindeki 34 KCA 04 plakalı otomobilin park halindeki araçlara çarptığı ve hızlı bir şekilde seyir ettiği ihbarı üzerine harekete geçti. Polis ile durdurmaya çalıştığı araç arasında bir süre kovalamaca yaşandı. Aracın kaçtı güzergahları kapatan polis ekipleri, bir süre sonra aracı kıstırdı. Hızını kesmeyen aracın içerisinden önünü kesmeye çalışan polislere doğru ateş açıldı. Olayda yaralanan ya da can kaybı olmazken, şahıslar Üniversite Bulvarı'ndan şehir merkezine doğru kaçtı. Otomobil, Şahinbey Ekipler Amirliği yakınlarında tekrar sıkıştırıldı. Son bir manevra ile kaçmayı sürdüren araç ekipler amirliği önündeki elektrik direğine çarptı. Kazanın ardından araçtan çıkıp koşarak kaçmaya başlayan Murat K. (27) ve Nurettin G. (26) polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Saldırganlar gözaltına alınırken, araçta yapılan aramada ise 2 adet tabanca ve çok sayıda mermi ele geçirildi. 
Otomobilin kaçarken 10'un üzerinde park halindeki araca çarparak hasar verdiği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...