Molotof atan da var çayını paylaşan da

Molotof atan da var çayını paylaşan da

GÜNDEM Haberleri

Hendek kazıp hayatlarını zehir eden teröristlere tepki gösteren bölge halkı, operasyon anında güvenlik güçlerine çay ve su ikram etti.

Askerin yaptığı başarılı operasyonlar sonrası 2400 militanını kaybeden PKK, seçimler sonrası yine bölgede gövde gösterisi yapmaya başladı. Kapatılan hendekleri tekrar açmak isteyen teröristlerle mücadeleye devam eden güvenlik güçleri bölgede hakimiyetini sürdürüyor. Emniyet Müdürlüğünce, Terörle Mücadele Şubesi ekipleri ve Özel Harekât Timlerinin katılımıyla merkez Sur ilçesinde başlatılan operasyonlara vatandaş tam destek verdi, güvenlik güçleriyle girdikleri samimi diyalog da dikkati çekti. Hava destekli gerçekleştirilen operasyondan duydukları memnuniyeti ifade eden vatandaşlar, hayatlarını hiçe sayan teröristlerden ilçeyi temizlemek için gelen polis ekiplerine çay ve su ikramında bulundu. Polisler de vatandaşlara simit dağıttı, çocuklara meyve suyu ve çikolata verdi. 7 Haziran'dan sonra hayatlarını zehir eden PKK yandaşlarından çok çektiklerini ifade eden bölge halkı, yakaladıkları huzur ortamının muhafaza edilmesi için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti. 
Mahalle sakinlerinden adının açıklanmasını istemeyen bir kadın, 1 Kasım seçimlerinin ardından teröristlerin yeniden mahallelerde hendek kazıp, barikat kurmaya başladığını, bu durumun kendilerini mağdur ettiğini belirterek, “Seçimden sonra yine geldiler. Barikat kurup, hendek kazıyorlar. 'Kazmayın' dediğimizde bize 'siz Erdoğancı olmuşsunuz, kazacağız' dediler” ifadesini kullandı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...