BBP Genel Başkanı Destici'den devam sinyali...

BBP Genel Başkanı Destici'den devam sinyali...

GÜNDEM Haberleri

Seçim sonrası 'Görevi bırakmaya hazırım' diyen ve istifa mı edecek sorusu gündeme gelen BBP lideri Mustafa Destici'den yola devam sinyali...

1 Kasım seçimlerinde aldığı sonuçlar sonrası BBP' de istifa olacak mı sorusu da gündeme gelmişti. Genel Başkan Mustafa Destici ise yaptığı açıklamada "Partimiz, hareketimiz için üzerime düşeni her zaman yapmaya hazır olduğumu ifade ettim. Burada yapacağımız istişareler neticesinde çok hızlı bir şekilde bir yol haritası belirleyerek bundan sonraki gidişatımızı da buna göre belirleyeceğiz. Ama bütün arkadaşlarım şundan emin olsun, ben Mustafa Destici olarak görevi bırakmaya hazırım" demişti.
 
Destici bugün yaptığı açıklamada ise şu ifadeleri kullandı:
 
Destici, "Burası Türkiye'nin bağımsız, bağlantısız, içeriden ve dışarıdan hiçbir yerden talimat almayan, sırtını içeride ya da dışarı gayrimeşru hiçbir  güce dayamayan ve hiçbir kimseye, hiçbir topluluğa, hiçbir güce diyet borcu  olmayan tek hareket olduğu için burayı hedef alıyorlar. Allah'a hamd olsun bizim  hiç kimseye ödeyeceğimiz borcumuz yok.
 
Onun için burası tamamen kendi kurullarının aklıyla, istişareler neticesinde aldığı karalarla hareket eden tek  siyasi partisidir. Bunu inanarak bilerek söylüyorum.
 
Bundan ileriye daha güçlü bir şekilde devam edeceğiz. Sizlerle  birlikte inanmış 300 bine yakın insanımız var. Her şeye rağmen bize destek veren  vatandaşlarımız var. Hiçbirimizin onlara sırtını dönmesi, yok kabul etmesi mümkün  değildir. Bu emekleri zayi edilmesine hiç birimizin rıza göstermeyeceğine  inanıyorum" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...