Osmanlı Ocakları İl Başkanı: 'Arkanda duramadık Cumhurbaşkanım, özür dileriz'

/ Kaynak: İHA
Osmanlı Ocakları İl Başkanı: 'Arkanda duramadık Cumhurbaşkanım, özür dileriz'

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Osmanlı Ocakları İl Başkanı, “Kendisine ve ailesine yapılan saldırılara karşı arkasında duramadığımız için Cumhurbaşkanımızdan özür dileriz” dedi.

Osmanlı Ocakları Giresun Kurucu İl Başkanı Mustafa Başdaş, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve ailesine karşı 17-25 Aralık tarihlerinde yapılan hayasızca saldırılara karşı liderimizin arkasında duramadığımız için Cumhurbaşkanımızdan özür dileriz” dedi. 

"Osmanlı Ocakları'ndan inşallah 2023'e kadar binlerce yeni Recep Tayyip Erdoğan'lar yetişecek" diyen Osmanlı Ocakları Giresun Kurucu İl Başkanı ve Bölge Başkan Yardımcısı Mustafa Başdaş,
"2053'e kadar Fatih Sultan Mehmet'ler yetişecek. 2071'e kadar yüz binlerce Alparslan'lar yetişecek. Osmanlı'nın torunları yeniden dünya lideri olacak ve yeni Türkiye'yi inşa edecek. Bizim kitabımızda umutsuzluk yok. Bizim inancımızda bezginlik yok. Biz inanıyorsak mutlak galibiz. Biz diyoruz ki 'Allah bize yeter' kardeşlerim. Büyüyen Türkiye'den korkan dış güçler, onların maşaları paralel yapı ve baronları ile muhalefet el birliği yapıp her seçimde Sayın Cumhurbaşkanımızla uğraştılar ama olmadı, olmayacak" şeklinde konuştu. 

“SAYIN CUMHURBAŞKANIM İTİRAF EDİYORUZ Kİ BİZLER SİZLERE BU SALDIRILAR YAPILIRKEN GÖREVİMİZİ YERİNE GETİREMEDİK” 

"Sayın Cumhurbaşkanımıza her türlü iftirayı attılar ama güçleri yetmedi ve güçleri yetmeyince şer odakları ailesine, çocuklarına dil uzattılar" diyen Başdaş,
"Yalan, iftira ve nefret dolu algı operasyonları yapmaya başladılar. Sayın Cumhurbaşkanım itiraf ediyoruz ki bizler sizlere bu saldırılar yapılırken görevimizi yerine getiremedik. Sizin ümmeti ve dava kardeşlerinizi savunduğunuz gibi biz sizi savunamadık. Bu şer odaklarına karşı bir ruh duvarı oluşturmakta eksik kaldık. Borçluyuz size. Bundan sonra arkanızda daha dinamik bir gençlik göreceksiniz" ifadelerini kullandı. 

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...