Erdoğan'ı hapse atacaklardı ben de ömür boyu yatacaktım

Erdoğan'ı hapse atacaklardı ben de ömür boyu yatacaktım

GÜNDEM Haberleri

2011'de Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanan ve 2012'de tahliye olan Nedim Şener, paralel yapıya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

2011'de Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınıp ardından tutuklanan ve 2012'de tahliye olan gazeteci Nedim Şener, paralel yapıya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. 17 yıl hapis cezası ile yargılanan Şener, 17-25 Aralık darbe girişimleri için “Bunların en büyük amaçları Tayyip Erdoğan, hapse attırmaktı. Başbakan'ı indirebilselerdi ben de hiç tartışmasız tekrar cezaevindeydim ve bir daha da ömür boyu çıkamazdım” dedi.


Posta gazetesi yazarı Nedim Şener, 2013 yılında 17-25 Aralık darbe girişimlerinde bulunan paralel yapının asıl amacının dönemin Başbakanı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hapse atmak olduğunu söyledi. Medya Radar sitesine konuşan Şener, Fethullah Gülen grubunu işaret ederek “Sadece devleti değil ülkeyi ele geçireceklerdi. Başbakan'ı indirebilselerdi ben de hiç tartışmasız tekrar cezaevindeydim ve bir daha da ömür boyu çıkamazdım." diye konuştu.

Erdoğan'ı hapse atacaklardı ben de ömür boyu yatacaktım

Şener, 17-25 Aralık süreci için şunları söyledi: “O operasyonlar istedikleri gibi gerçekleşse ve devamında Başbakan'ı indirebilselerdi ben de hiç tartışmasız tekrar cezaevindeydim ve bir daha da ömür boyu çıkamazdım. O zaman ayrı bir örgüt şeması oluşturup ilgili, ilgisiz herkesi hapse tıkacaklardı. Bakın yeni yeni ortaya çıkıyor kimleri hangi sahte gerekçelerle dinlemişler. İşadamlarını, gazetecileri herkesi yasadışı terör örgütü diye dinlemişler. Herkes hakkında arşiv tutmuşlar. Ben değil çok kişi içerdeydi şimdi.

Sadece devleti değil ülkeyi ele geçireceklerdi. Çünkü sizi yazdıklarınızdan ötürü düşman gibi görüyor. Sana terörist, darbeci diyorlar benim bu dedikleri olmadığımı görmek için bu ülkede yazılı bir hukuk var onu okumak lazım, eğer bunu bir kör değilse hatta kör bile olsa kabartma yazı ile okur ve bu adam terörist değil der. Ama adamlar seninle ilgili sahte deliller üretiyor ve savcı da bunların sahte delil olduğunu bile bile tutukluyor. Ve cezaevinde kendinizi buluyorsunuz. Bunların en büyük amaçları Tayyip Erdoğan, hapse attırmaktı."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...