İstanbul'da terör operasyonu: 1 polis yaralı

İstanbul'da terör operasyonu: 1 polis yaralı

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde İstanbul'un çeşitli yerlerine eş zamanlı operasyon yaptı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri,  Şişli ve Kağıthane'de belirlenen adreslere özel harekat ve çevik kuvvet  polislerinin desteği ile operasyon gerçekleştirdi. Şişli Okmeydanı ile Kağıthane  Nurtepe ve Çağlayan'da tespit edilen adreslerde bulunan şüpheliler, gözaltına  alındı. Şüphelilerin evlerinde ve gösterdikleri yerlerde aramalar yapıldı. 
 
Okmeydanı Kaan Sokak'ta bulunan bir adrese düzenlenen operasyon  sırasında sivil bir polis memuru kendi silahından çıktığı öne sürülen bir mermi  ile bacağından vuruldu. 
 
Ekip arkadaşları tarafından Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne  kaldırılarak tedavi altına alınan polis memurunun sağlık durumunun iyi olduğu  öğrenildi. 
 
Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüpheliler Haseki Eğitim ve  Araştırma Hastanesine getirilerek sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Vatan  Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü yerleşkesine götürüldü. 
 
Operasyon hakkında detaylı bilgi verilmedi. 
 
 İstanbul'da sabah saatlerinde gerçekleştirilen terör operasyonunda gözaltına alınan şüpheli şahıslar sağlık kontrolünden geçirildi.
 
Sabah saatlerinde İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından birçok adrese eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan şahıslar Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Sağlık kontrolü işlemlerinin ardından şahıslar Fatih Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...