2 asker, 3 polis şehit

2 asker, 3 polis şehit

GÜNDEM Haberleri

Yüksekova'da terör örgütü PKK mensuplarınca askeri konvoya düzenlenen hain saldırıda Astsubay Üstçavuş Erdem Ertan şehit oldu.

Çıkan çatışmalarda 1 polis de yaralandı. Şehit astsubayın Ankara'daki ailesine acı haber verildi. Şehidin annesi Aynur Ertan'ın “Şehit anneleri gelin silah alalım gidip vuralım” sözleri yürekleri dağladı. Ailenin tek çocuğu olan şehit astsubayın 1 yıllık evli olduğu, hamile olan öğretmen eşinin ise Van'da bulunduğu öğrenildi. Şehit Astsubay Ertan, Kocatepe Camii'nde bugün kılınacak cenaze namazı ardından defnedilecek.
Diyarbakır'da ise 16. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'nda görevli Uzman Çavuş Bahri Çarman (26), manevra yapan tankın altında kalarak şehit oldu.
SİLOPİ'DE?HAİN?SALDIRI: 3 ŞEHİT
Şırnak'ın Silopi ilçesinde seyir halindeki zırhlı polis aracına teröristlerce yapılan saldırı sonucu 3 polis şehit oldu, 1 polis yaralandı. Bölgeye çok sayıda zırhlı araç sevk edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...