Manisa Emniyet Müdürü görevden uzaklaştırıldı

Manisa Emniyet Müdürü görevden uzaklaştırıldı

GÜNDEM Haberleri

Manisa Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, İçişleri Bakanlığınca, geçici olarak açığa alınarak görevinden uzaklaştırıldı.

Manisa Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, "kelepçeli gözaltı" haberiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında İçişleri Bakanlığınca, geçici olarak açığa alınarak görevinden uzaklaştırıldı.

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, Manisa'da yapılan bir operasyonda, zanlıların kelepçeli olarak gözaltına alınmasıyla ilgili yürütülecek soruşturmanın selameti açısından, Manisa İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren'in 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'na istinaden geçici olarak açığa alınarak görevinden uzaklaştırıldığı bildirildi.


Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun talimatıyla Manisa ve Eskişehir'deki "Paralel yapı" operasyonlarında başörtülü kadınlara kelepçe takılması ve İstanbul Beyoğlu'nda gençlere tokat atılmasıyla ilgili inceleme başlatılmıştı.

Manisa Emniyet Müdürü görevden uzaklaştırıldı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...