Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Acı haberler peşe peşe geliyor, Diyarbakır'da 3 şehit var...

/ Kaynak: DHA
Acı haberler peşe peşe geliyor, Diyarbakır'da 3 şehit var...

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde yol emniyeti almaya giden askerlerin yol güzergahına döşenen mayın, uzaktan kumanda ile patlatıldı. 3 askerimiz şehit oldu.

Van'ın Erciş ilçesinde de bu sabah güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada bir astsubay şehit olmuş, 3 asker de yaralanmıştı. Az önce alınan bilgiye göre Diyarbakır'da da 3 askerimiz kalleş saldırı sonucu şehit oldu...Diyarbakır'ın Lice İlçesi kırsalında PKK'lı teröristler tarafından yola döşenen mayın, yol güvenliğini sağlayan askerlerin geçişi sırasında patlatıldı. Patlamada ilk belirlemelere göre 3 asker şehit olurken, bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı. Diyarbakır'ın Lice ilçesi Lice- Bingöl yol ayrımında Tavşantepe mevkisinde yol güvenliğini sağlayan askerlerin geçişi sırasında PKK'lı teröristler tarafından önceden yola döşenen mayın patlatıldı. Patlamada ilk belirlemelere göre 3 asker şehit oldu. Askere yönelik mayınlı saldırıyı gerçekleştiren örgüt mensuplarının etkisiz hale getirilmesi için başlatılan operasyona helikopterlerin de destek veriyor.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...