Halk Nusaybin'i terk etmeye başladı!

/ Kaynak: İHA
Halk Nusaybin'i terk etmeye başladı!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Mardin'in Nusaybin ilçesinde sokağa çıkma yasağının ilan edilmesinin ardından halk ilçeyi terk etmeye başladı.

Nusaybin Kaymakamlığı, Abdülkadirpaşa Mahallesi, Fırat Mahallesi, Dicle Mahallesi, Yenişehir Mahallesi, Yenituran Mahallesi Yeşilkent Mahallesi, Mor Yakup Mahallesi, Zeynelabidin Mahallesi, 8 Mart Mahallesi, Gırnavas Mahallesi, Devrim Mahallesi, Selahaddin Eyyubi Mahallesi, İpekyolu Mahallesi ve Barış Mahallesi'nde saat 21.00'den itibaren ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan etti. Yasağın ardından bazı vatandaşlar gıda stoku için açık olan iş yerlerine akın ederken bazı vatandaşlar da ilçeyi terk etmeye başladı. İlçe merkezinde yaşanan yoğunluk nedeniyle trafik kilitlendi, iş yerleri önünde uzun kuyruklar oluştu. 
İlçeyi terk etmeye hazırlanan ve isminin yazılmasını istemeyen bir vatandaş, yasak nedeniyle Mardin kent merkezindeki akrabalarının yanına gideceğini, yasağın kalmasıyla tekrar geri döneceğini söyledi. 

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...