Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

PKK'ya ağır darbe: 5 terörist öldürüldü

PKK'ya ağır darbe: 5 terörist öldürüldü

GÜNDEM Haberleri

Şırnak'ın İdil ve Van'ın Erciş ilçelerinde toplam 5 terörist etkisiz hale getirildi.

Edinilen bilgilere göre, bir grup terörist tarafından İdil ilçe merkezinde zırhlı polis aracına roketatarlı saldırı düzenlendi.


Saldırıda, zırhlı aracı es geçen roket mermisi, cami duvarına isabet etti. Caminin hasar gördüğü olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Saldırının ardından kaçan teröristlerin yakalanması için geniş kapsamlı operasyon başlatan güvenlik güçleri 2 teröristi etkisiz hale getirdi.


Teröristlerin birinin vurulma anı saniye saniye kaydedildi.

Bir darbe de Erciş'te: 3 ölü

Erciş'te güvenlik güçleri ile terör örgütü arasında çıkan çatışmada, 3 teröristin ölü olarak ele geçirildiği belirtildi.
   
Van Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, “13.11.2015 günü sabah saatlerinde Van-Erciş ilçesi Taşkapı Mahallesi Gergili Mezrasında bir (1) Astsubayımızın şehit olması ve üç (3) güvenlik görevlimizin yaralanması olayında devam eden operasyonlarda 3 terörist ölü olarak ele geçirilmiştir.

Olayla ilgili operasyon ve adli tahkikat devam etmektedir” denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...