Kanlı Ankara saldırısının beyni öldürüldü

Kanlı Ankara saldırısının beyni öldürüldü

GÜNDEM Haberleri

Kanlı Ankara saldırısında camlı bombaları Ankara'ya getiren ve saldırının planlayıcılarından olduğu belirtilen şahıs ölü ele geçirildi.

Halil İbrahim Durgun isimli şahıs Gaziantep'te bir hücre evine düzenlenen operasyonda ölü ele geçirildi. Operasyonda 4 polisin de yaralandığı öğrenildi. Polis, istihbarat çalışmasıyla belirlenen adrese operasyon düzenledi. Durgun'un polislere ateş açması sonucu çatışma çıktı. Hücre evinin etrafını kuşatan polis ekipleri içeri girmeye çalıştığı sırada Durgun üzerindeki bombayı patlattı.
4 POLİS YARALANDI
Patlamanın ardından 4 polis yaralanırken, canlı bombaları Ankara'ya götüren ve kanlı saldırının planlayıcısı olduğu belirtilen Durgun ölü ele geçirildi. Evde ayrıca 2 kadın ile iki çocuğun da bulunduğu öğrenildi. Bunlardan birisinin Durgun'un eşi ve çocuğu olduğu öğrenilirken, diğerlerinin ise M.A.'nın eşi ve çocuğu olduğu kaydedildi.

Kaynak : Yeni Şafak

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...