Erdoğan'ın diploması trafiği

Erdoğan'ın diploması trafiği

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G20 çerçevesinde yoğun bir diplomatik trafik gerçekleştirecek.

Sabah Obama öğle Merkel akşam Putin'le...
Erdoğan bugün sabah ABD Başkanı Obama ile öğlen Almanya Şansölyesi Merkel ile akşam da Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüşecek. Zirve sırasında ekonomi konularının ağırlıklı olarak ele alınması planlanırken Fransa'daki saldırı sonrasında zirvenin gündemi terörle mücadele oldu. Suriye konusunun etraflıca ele alınması planlanan zirvede Suriye ve bağlantılı olarak terör örgütü DAEŞ'le mücadele terör ana gündem oldu. Bu arada liderlerin yarıdan fazlası dün Antalya'ya geldi.
Bunaltmayan güvenlik
G20 Zirvesi için Antalya'ya ilk indiğimizde yapılan organizasyonun başarısı hemen göze çarptı. Zirveye katılmak için gelen yerli ve yabancı konuklar akreditasyon kimliklerinin verilmesinin ardından transfer araçları ile güvenlik noktasına getirildiler. Burada x-ray cihazından geçen yerli ve yabancı basın mensupları daha sonra zirvenin yapıldığı Regnum Carya Golf Resort'un yanında yer alan Kaya Palazzo'da kurulan basın merkezine getirildiler. Sorunsuz işleyen organizasyonda çalışanların yardımseverliği dikkati çekti. Zirve sırasında yoğun güvenlik tedbirleri de alındı. Bölgede 12 bin polis görev yaptı. Keskin nişancılar güzergah boyunca nöbet tuttu ancak bunaltan bir güvenlik sözkonusu olmadı. 



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...