G-20 Zirvesi'nde Erdoğan'ın bayrak hassasiyeti

G-20 Zirvesi'nde Erdoğan'ın bayrak hassasiyeti

GÜNDEM Haberleri

Dünya liderlerini Antalya'da buluşturan G-20'de aile fotoğrafı için yere ülke bayrakları konulmadı.

Dünya liderleri Antalya'daki G-20 zirvesinde bir araya geliyor. 13 Kasım'da Paris'te gerçekleşen terör saldırıları, zirvenin küresel ekonomi ve göçmen krizi ağırlıklı gündemini bir anda terörle mücadeleye çevirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın temsil ettiği zirveye ABD Başkanı Obama, Rusya Devlet Başkanı Putin ve Çin Devlet Başkanı Şi Jinping gibi liderler de katılıyor.
YARIN SONA ERİYOR
Dün Viyana'daki uluslararası müzakerede Suriye'de geçiş süreci için takvim belirlenmişti. Yarın sona erecek G-20'deki Suriye temasları da kritik önemde.
G-20 Zirvesi'nde Erdoğan'ın bayrak hassasiyeti

ERDOĞAN BAYRAKLARI YERE SERDİRMEDİ
Bu G-20'de ezber bozan bir değişiklik de var. Hatırlanacağı üzere liderler aile fotoğrafı çekilirken duracağı yeri yerdeki ülke bayraklarından öğrenirlerdi. Erdoğan da her defasında bayrağı yerde bırakmaz alır, cebine koyardı. Bu G-20'de ise yerde ülke bayrakları yerine, ülkelerin isimleri yer aldı.
G-20 Zirvesi'nde Erdoğan'ın bayrak hassasiyeti

KAYNAK: ENSONHABER


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...