Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Nusaybin karıştı, 1 ölü 4 de yaralı var

Nusaybin karıştı, 1 ölü 4 de yaralı var

GÜNDEM Haberleri

Nusaybin'de PKK'lı teröristlerce atılan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu bir kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Mardin'in Nusaybin ilçesindeki terör saldırısında bir kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Fırat Mahallesi Başyurt Sokak'ta terör örgütü PKK üyelerince atılan el yapımı patlayıcı infilak etti. Olayda, Selamet Yeşilmen (45) öldü, henüz isimleri öğrenilemeyen 4 kişi yaralandı. Nusaybin Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların vücudunda çok sayıda şarapnel parçası bulunduğu belirtildi.
Öte yandan, olayın gerçekleştiği Fırat Mahallesi'nde güvenlik güçlerinin terör örgütü üyelerine yönelik müdahalesinin bulunmadığı öğrenildi.



HENDEKLER KAPATILIYOR
Cadde ve sokaklarda kazılan hendeklerin kapatılması, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla uygulamaya konulan sokağa çıkma yasağının ardından güvenlik güçlerince başlatılan operasyon devam ediyor.
İş makineleriyle Yeni Turan Mahallesi Değirmen Sokağa giren polis ekipleri, barikata teröristlerce patlayıcı konulduğunu tespit etmesi üzerine çevredeki evlerde oturan vatandaşları tahliye etti.
Nusaybin karıştı, 1 ölü 4 de yaralı var
Daha sonra kontrollü şekilde patlayıcı infilak ettirilirken, patlamanın şiddetiyle bazı binalar ile elektrik ve su şebekesi zarar gördü.
Doğan Haber Ajansı'nda yer alan habere göre ise; Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde dün başlayan sokağa çıkma yasağının 2'inci gününde, hendekleri kapatmaya çalışan güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmalarda kurşunların isabet ettiği 1 kadın öldü, aralarında kadının 2 çocuğunun da bulunduğu 4 kişi yaralandı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...