G20 liderlerinin eşleri kültür çadırında

/ Kaynak: İHA
G20 liderlerinin eşleri kültür çadırında

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi için Türkiye'de bulunan bazı liderlerin eşleri ile 'Kültür Çadırı'nı gezdi.

Türkiye'nin dönem başkanlığındaki G20 Zirvesi Antalya Belek'te devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, liderlerin eşlerine çeşitli programlar hazırlıyor. Emine Erdoğan sabah saatlerinde, kızı Sümeyye Erdoğan'ın yanı sıra Endonezya Cumhurbaşkanı'nın eşi Iriana Widodo, Azerbaycan Cumhurbaşkanı'nın eşi Mehriban Aliyeva, Singapur Başbakanı'nın eşi Ho Ching ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in eşi ebru Türel'in katılımlarıyla zirvenin yapıldığı yerleşkeye kurulan 'Kültür Çadırı'nı ziyaret etti. Emine Erdoğan, misafirlerine Türk yemekleri ve el sanatlarını tanıttı. Lider eşleri kendileri için hazırlanan Türk kahvesinin tadına baktı. Emine Erdoğan ve lider eşlerinin bir sonraki ziyaretlerinin Aspendos Antik Tiyatrosu olması bekleniyor. 

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...