Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tunceli’deki operasyonda 1 asker yaralandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Tunceli’deki operasyonda 1 asker yaralandı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Tunceli’de PKK’ya karşı yürütülen operasyonda 1 mağara, 3 sığınak ile çok sayıda malzeme ele geçirildi. Operasyonda 1 asker de yaralandı.

Tunceli İl Jandarma Komutanlığı tarafından 13-15 Aralık tarihleri arasında Hozat ilçesi Aliboğazı bölgesinde düzenlenen operasyonda bir grup terör örgütü mensubuyla yakın temas sağlandı. Temas sonrasında güvenlik güçleri tarafından bölgede yapılan arama ve tarama faaliyetinde 1 mağara ile 3 sığınak tespit edildi. Tunceli Valiliği, konuya ilişkin yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, “Tespit edilen mağara ve sığınaklarda el yapımı patlayıcı madde yapımında kullanılan bol miktarda malzeme, 1 adet kaleşnikof, 1 adet şarjör, 31 adet mermi, 1 adet el bombası, 1 adet kanlı terörist kıyafeti ve yaşam malzemeleri ele geçirilmiştir” denildi.Açıklamada, operasyonda 1 askerin yaralandığına da dikkat çekilerek, operasyonların devam ettiği kaydedildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...