Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Edirne Cezaevi Müdürü'ne silahlı saldırı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Edirne Cezaevi Müdürü'ne silahlı saldırı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Edirne Yüksek Güvenlikli F Tipi Kapalı Cezaevi'nde hükümlü Alaattin Çakıcı’nın adamları olduğu iddia edilen şahıslar, cezaevi müdürüne silahlı saldırı girişiminde bulundu.

Cezaevi müdürü Hasan Dal, aracına isabet eden kurşunlardan yara almazken, olayla ilgili olduğu öğrenilen 9 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Adalet Bakanlığı’na bağlı Edirne Kapalı Ceza infaz Kurumu Hasan Dal, aracıyla cezaevine giderken, yolda silahlı saldırıya uğradı. Edirne Yüksek Güvenlikli F Tipi Kapalı Cezaevi'nde hükümlü Alaattin Çakıcı’nın adamları olduğu iddia edilen şahıslar tarafından gerçekleştirilen saldırıyı cezaevi müdürü Hasan Dal, yara almadan atlattı. Polis ekiplerince başlatılan geniş çaplı incelemede şahıslar arasında bulunan M.M.’nin araca bir el ateş ettiği ve Y.Ö., Y.T., M.T., K.S., M.M.K, M.K, L.K. ve Ü.Ç.’nin de kendisine yardım ettiği öğrenildi. Gözaltına alınan 9 şüpheli şahıs, Edirne Devlet Hastanesi’ndeki sağlık kontrollerinin ardından Edirne Adliyesi’ne sevk edildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. 
Edirne Cezaevi Müdürü'ne silahlı saldırı
CEZAEVİ MÜDÜRÜNE GÜVENLİK ÖNLEMİ 

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, şahısların cezaevi müdürü ile herhangi bir husumetlerinin olmadığını öğrendiklerini, sadece Alaattin Çakıcı’yı çok sevdiklerinden dolayı böyle bir eylemde bulunduklarını beyan ettiklerini belirterek, “Mağlum şahsın bir yakını 1 el silah atışıyla arabada hasar meydana gelmiştir. Şu anda cezaevi müdüründe bir sorun yoktur. Cezaevi müdürüne biz gerekli güvenlik önlemlerini alacağız zaten koruma da vereceğiz. Onun lojmanını da değiştirmeyi düşünüyoruz. Şahısların tutuklanıp, tutuklanmadığını bilmiyorum. Ama Edirne için hoş bir durum değil. Bu konuda üzgünüm. İnşallah doğrusu olur” dedi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...