Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

TİKA, Arnavutluk ve Afganistan'daki yetimlerin yüzünü güldürdü

Düzenleyen:
TİKA, Arnavutluk ve Afganistan'daki yetimlerin yüzünü güldürdü

GÜNDEM Haberleri

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı, Arnavutluk ve Afganistan'da hayata geçirdiği eğitim desteği projeleriyle yüzlerce yetimin yüzünü güldürdü.

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Arnavutluk ve Afganistan'da hayata geçirdiği eğitim desteği projeleriyle yüzlerce yetimin yüzünü güldürdü.

TİKA'dan yapılan açıklamada, Arnavutluk'un farklı şehirlerinde yaşayan 1000 yetime eğitim teşviki ve desteği kapsamında okul malzemesi sağlandığı belirtildi. 

Arnavutluk'un Tiran, Fier, İşkodra, Pogrades ve Korça şehirlerinde düzenlenen etkinliklerde yapılan dağıtımlarda, 2015-2016 eğitim öğretim yılında eğitim görecek ihtiyaç sahibi çocuklara hediyeleri teslim edildi.

Öte yandan, TİKA tarafından, Kabil-İstanbul Dostluk Yetimhanesinde barınan 70 öğrenciye, temel düzeyde Türkçe Eğitim Kursu düzenlendiği belirtildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...