4 ilçede 115 terörist öldürüldü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
4 ilçede 115 terörist öldürüldü

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Genelkurmay Başkanlığı, Cizre, Silopi, Sur ve Dargeçit ilçelerinde düzenlenen terör operasyonlarında bugüne kadar toplam 115 teröristin öldürüldüğünü 1 teröristin ise sağ ele geçirildiğini açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak'ın Cizre ve Silopi, Diyarbakır'ın Sur ile Mardin'in Dargeçit ilçelerinde düzenlenen terör operasyonlarında bugüne kadar öldürülen teröristlerin sayısını paylaştı. 
Terör örgütünü Doğu ve Güneydoğu bölgelerinden "süpürme" operasyonları kapsamında Cizre'de toplamda 89 terörist öldürülürken 1 terörist ise sağ ele geçirildi. Silopi'de öldürülen terörist sayısının 9'a ulaştığı bildirildi. 
Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki operasyonlarda öldürülen toplam terörist sayısı 7'ye ulaşırken, Mardin Dargeçit'teki operasyonlarda 10 teröristin öldürüldüğü  kaydedildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...