Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bitlis'ten acı haber! 1 şehit

Düzenleyen: / Kaynak: dha
Bitlis'ten acı haber! 1 şehit

GÜNDEM Haberleri  / dha

Bitlis'te PKK'lı teröristlerce el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 1 asker şehit oldu, 9 asker yaralandı.

Genelkurmay Başkanlığından, Bitlis'te PKK'lı teröristlerce el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu bir askerin şehit olduğu, biri ağır 9 askerin yaralandığı bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, merkeze bağlı Ölek köyü kırsalındaki Sehi Ormanları mevkisinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon düzenleyen güvenlik güçlerinin geçişi sırasında toprağa döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu bir askerin şehit olduğu, biri ağır 9 askerin yaralandığı belirtildi.

Yaralı askerlerin, hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlandığı kaydedildi.

Öte yandan, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca el yapımı patlayıcıyla düzenlenen saldırıda yaralanan bir askerin hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu bildirildi.

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar temenni ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: dha
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...