Erdoğan: Yalan konuşuyorlar! Putin'e söyledim

Düzenleyen:
Erdoğan: Yalan konuşuyorlar! Putin'e söyledim

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BTSO Ekonomi Ödülleri Töreni'nde açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rus liderlerin Bayırbucak Türkmenleri konusunda yalan söylediğini ifade ederek,"Rusya doğru konuşmuyor. Orada DAEŞ yok, Bayırbucak Türkmenleri var diye heyetler arası görüşmelerde bizzat ifade etmişimdir" dedi.

"AÇTIKLARI HENDEKLERE GÖMÜLECEKLER"
“Terör örgütünün açtığı hendeklere gömüleceğinden kimsenin şüphesi olmasın” diye devam eden Erdoğan, "Bunların sözde mezarları vardı, hepsi temizlendi. Kendilerine göre mahkemeler kurmuşlar, bunların hepsi yerle yeksan oldu. En güçlü desteği bölge halkından alıyoruz. Onlardan biraz daha sabırlı olmalarını istiyoruz" ifadelerini kullandı. Erdoğan, terör nedeniyle kepenk açamayan esnafların, göç etmek zorunda kalan vatandaşların zararlarının giderileceğinin altını da çizdi.

EREN ERDEM’İ SERT SÖZLERLE ELEŞTİRDİ
Erdoğan’ın hedefinde CHP Milletvekili Eren Erdem de vardı. Cumhurbaşkanı, "Çıkacaksın ’Türkiye terör örgütlerine kimyasal silah hammadde sevkıyatı’ yapıyor diyeceksin. Hem de benim buna tepki göstermeme tahammül edemeyeceksiniz. Her kim ki yabancı basın organlarında Türkiye’nin aleyhinde ihanet işine girer, o haindir. Amalı fakatlı çark etmeler bu açık ihaneti ortadan kaldırmaz….Şu hale bak, -Türkiye İran’la savaşsa İran’ın safında yer alırım- diyor; Bu diyen kim? Şuanda TBMM’de milletvekili. Genel Başkanından ses çıkıyor mu?" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...