Erdoğan: Fizan’a da gitseler hesabını verecekler

Düzenleyen:
Erdoğan: Fizan’a da gitseler hesabını verecekler

GÜNDEM Haberleri

“40 yıllık bir çalışmanın neticesinde kurumlara sızma operasyonu hakikaten bizleri yoruyor ama bu işi Allah’ın izniyle neticeye ulaştıracağız”

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde, İstanbul Dostluk Derneği üyelerini kabul eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17-25 Aralık darbe girişimini hatırlattı, “Paralel yapıyla mücadele sonuna kadar devam edecek” dedi. Erdoğan, özetle şunları söyledi: “Hizmet, eğitim, yardımlaşma görünümündeki bu yapının maskesi, 17 Aralık 2013’te tamamen düşmüştür. Pensilvanya’daki çete liderinin büyük bir gizlilik içinde inşa ettiği dini cemaat görünümünde bu şebekenin asıl amacını, kimler tarafından ne şekilde kullanıldığını milletçe müşahede ettik. 17-25 Aralık darbe girişimi karşısında o gün milletimize bu ihanet çetesinin inlerine gireceğimizin sözünü vermiştik. Allah’a hamdolsun aradan geçen iki yıl boyunca, her yerde inlerine girdik, girmeye de devam ediyoruz. Tabii kolay bir süreç değil. Devletin tüm kurumlarının içerisine sızmışlar. 40 yıllık bir çalışmanın neticesinde tabii ulaşabildikleri bu kurumlara sızma operasyonu hakikaten bizleri ciddi manada yoruyor ama bu işi Allah’ın izni ile neticeye ulaştıracağız.
ONLAR KAÇTI, BİZ BURADAYIZ
 Bizim için harita üzerinde yer gösterip ‘Yok Malezya’ya, yok Sudan’a kaçacak’ diye iftira atan kibir abideleri, bugün kendileri kaçacak delik arıyorlar, biz buradayız. Hatta hatta yargıdaki elemanlarıyla şahsımla ilgili ‘dönemin başbakanı’ diye sözde iddianame hazırlayanların, mahkeme önünde korsan bildiri dağıtanların, ‘Kollarına kelepçeyi önce ben takacağım’ diye meydan okuyanların, kendileri aynı akıbete maruz kaldı. Devletin kriptolu telefonlarını dinleyenler, Türkmenlere, Bayırbucak Türkmenlerine yardım götüren MİT tırlarını durduranlar, iftirada, kumpasta, ihanette sınır tanımayanlar işte bugün yaptıklarının hesabını tek tek veriyor. 
GIRTLAKLARINA KADAR...
 Karanlık ilişkileri birer birer ortaya çıkıyor. Ne diyorlar, ‘Haram lokma yemedik’. Sınav sorularını çalmaktan yolsuzluğa, himmet paralarını Türkiye karşıtı lobilere peşkeş çekmeye kadar gırtlaklarına kadar harama bulaştıkları görülmüştür. İnşallah Pensilvanya’daki çete lideri başta olmak üzere diğer kaçakları da getirip adalete teslim edeceğiz. Nereye kaçarlarsa kaçsınlar, Fizan’a da gitseler yaptıklarının hesabını vermekten onları hiç kimse kurtaramayacak. Milletimiz birçok şeyi belli bir dereceye kadar makul görebilir ancak ihaneti ve sırtından bıçaklanmayı asla affetmez. İnşallah biz de milletimizin bu hissiyatına tercüman olacak; bu ihanet çetesini bir tehdit olmaktan tamamen çıkaracağız.”

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...