Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

HDP'li vekile emniyet müdüründen tokat gibi cevap!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
HDP'li vekile emniyet müdüründen tokat gibi cevap!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Batman’da polisin müdahale ettiği yürüyüşte HDP’li milletvekili Mehmet Ali Aslan ile bir komiser arasında gerginlik yaşandı.

Kentte polis, olay çıkaran grubu dağıtmak için havaya ateş de açtı. Batman’da Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK), Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) ile Türk Mühendis ve Mimar Odaları (TMMOB) tarafından, bölgedeki sokağa çıkma yasakları ve operasyonları protesto etmek amacıyla basın açıklaması yapıldı. Bu çerçevede, aralarında HDP milletvekili Mehmet Ali Aslan’ın da bulunduğu grup, Atatürk Parkı önünde toplandı. Grup burada basın açıklaması yaptıktan sonra dağıldı. Ancak grup içerisindeki bazı şahıslar, yolu trafiğe kapatıp, slogan atarak, eylem yaptı. Bunun üzerine polis, gruba biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etti. Polisin müdahalesi üzerine ortalık bir anda karışınca, HDP’li vekil Mehmet Ali Aslan ile bir komiser arasında gerginlik yaşandı. Bir polisi komisere şikayet eden Aslan, “Bu kim kimliğini göstersin?” dedi. Komiser ise, “O devlet” diye cevap verdi. Bunun üzerine Mehmet Ali Aslan, “Ne devleti, devlet benim” deyince, komiser de “Devlet benim, sen vekilsin” şeklinde yanıt verdi. 
Aslan ile komiser arasında tartışmalar sürerken, polis yürüyen grubu dağıtmak için havaya ateş da açtı.
Kentteki olaylarda, 1 kişi yaralanırken, 7 kişi gözaltına alındı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...