Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yılın ilk günü yurtta hava durumu

Yılın ilk günü yurtta hava durumu

GÜNDEM Haberleri

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin büyük bölümünde görülecek yağışların; genellikle karla karışık yağmur ve kar, Hatay çevrelerinde yağmur şeklinde olması bekleniyor.

Doğu Karadeniz kıyı kesimi, Doğu Anadolunun güneydoğusu, Güneydoğu Anadolunun doğusu ile İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Zonguldak, Düzce, Bartın, Kastamonu'nun kıyı kesimleri, Ordu ve Ağrı çevrelerinde yoğun kar yağışı bekleniyor. Akdeniz ve Ege kıyıları dışında ülke genelinde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.
Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.
Rüzgar, Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, güneydoğu kesimlerde güney ve doğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara, Kıyı Ege, Karadeniz kıyıları, Akdeniz, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ile İç Anadolu'nun doğusunda kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.


Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:
Ankara: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde kısa süreli ve hafif kar yağışlı - 4
İstanbul: Çok bulutlu, sabah Anadolu Yakasında yer yer yoğun olmak üzere aralıklı kar yağışlı geçecek. Yağışların akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor. 1
İzmir: Parçalı bulutlu 3
Adana: Parçalı ve çok bulutlu 11
Antalya: Parçalı ve az bulutlu 9
Konya: Parçalı ve çok bulutlu -4
Samsun: Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı 1
Trabzon: Çok bulutlu, yer yer yoğun olmak üzere kar yağışlı 2
Erzurum: Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı -8
Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu, doğusu yer yer yoğun olmak üzere aralıklı kar yağışlı 1 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...