Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan, Karakaya'nın mezarı başında Kur'an-ı Kerim okudu

Düzenleyen: / Kaynak: iha
Erdoğan, Karakaya'nın mezarı başında Kur'an-ı Kerim okudu

GÜNDEM Haberleri  / iha

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Suudi Arabistan ziyaretini takip ettiği sırada hayatını kaybeden Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hasan Karakaya'nın defin işlemleri sırasında toprak attı. Erdoğan, defin işlemlerinin ardından Hasan Karakaya'nın mezarı başında Kur'an-ı Kerim okudu.

Suudi Arabistan ziyaretini takip ettiği sırada hayatını kaybeden Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hasan Karakaya, Fatih Camii'ndeki cenaze töreninin ardından Edirnekapı Şehitliği'nde defnedildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Enerji Bakanı Berat Albayrak ve Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Edirnekapı Şehitliği'ne geldi. Hasan Karakaya'nın defin işlemleri sırasında Erdoğan ve Davutoğlu birlikte toprak attı. Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Karakaya'nın mezarı başında Kur'an-ı Kerim okudu. Daha sonra Karakaya'nın mezarı başında dua edildi.

VİDEO İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu, Mehmet Akif Ersoy'un kabrini de ziyaret ederek dua etti. Yapılan duaların ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenen bir vatandaş, elindeki zarfı Cumhurbaşkanı'na verdi. Zarf, korumalar tarafından alınırken, Erdoğan makam aracıyla şehitlikten ayrıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: iha
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...