Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Teröristler Silopi'den kaçan sivilleri taradı

Düzenleyen:
Teröristler Silopi'den kaçan sivilleri taradı

GÜNDEM Haberleri

Şırnak'ta PKK'nın hendek ve barikatlarından bıkan siviller evlerini terk ettiği sırada teröristlerin grubun üzerine ateş açtığı ve bir sivil vatandaşın olay yerinde yaşamını yitirdiği öğrenildi. Alçak saldırıda iki vatandaş ise ağır yaralandı.

Güvenlik güçlerinin büyük bir kararlılıkla devam ettirdiği operasyonlar sürerken, terör örgütü PKK sivilleri hedef alarak çok sayıda alçak saldırı gerçekleştiriyor.

Terör örgütünün hendek ve barikatlarından bıkan Doğu ve Güneydoğu halkı bölgeyi terk ederken, Silopi'de sivillere PKK'lılar tarafından ateş açıldığı öğrenildi.

Yusuf Yağıcı isimli vatandaşın saldırı sonucu yaşamını yitirdiği, eşi Şahye Yağıcı'nın ise sol kolundan ve belinden yaralandığı bildirildi.

Saldırı sonucu Zübeyde Ezen isimli vatandaşın başından vurulduğu ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...