Fotoğrafı çekilen patlayıcı atığı götürülmüş

Düzenleyen:
Fotoğrafı çekilen patlayıcı atığı götürülmüş

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır'ın Sur ilçesi İskenderpaşa Mahallesi'ndeki evinde dün kahvaltı yaparken, eve nereden atıldığı tespit edilemeyen mühimmatın isabet etmesi sonucu hayatını kaybeden Melek Alpaydın ile ilgili soruşturma başlatıldı. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, fotoğrafı çekilen patlayıcı atığının götürüldüğünü açıkladı.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz yaptığı yazılı açıklamada olay yerinde güvenlik önlemi alındıktan sonra yapılan incelemelerde numunelerin muhafaza altına alındığını belirterek, "Olayda ölen vatandaşımızın naaşı otopsi neticesi ailesine teslim edilmiştir. Bazı basın-yayın organlarımızda ve sosyal medya hesapları üzerinden olay yerinde olduğu iddia edilen ve fotoğrafı yayınlanan patlayıcı materyal atığının, olay yerinde olmadığı tespit edilmiştir. Suç delili olduğu iddia edilen materyali olay yerinden alan kişiler hakkında 'Gerçeğin meydana çıkmasını engellemek amacıyla bir suçun delillerini yok etme, silme, gizleme, değiştirme veya bozma' suçundan soruşturma başlatılmıştır. Olayda ölen ve yaralanan vatandaşımızın ölüm ve yaralanmasına neden olan olay ve olay delillerinin gizlenmesi ile ilgili soruşturma tüm yönleri ile devam etmekte olup, soruşturmanın safahatı ve sonucu hakkında kamuoyuna ayrıca bilgi verilecektir" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...