İzinsiz yürüyüş yapmak isteyen gruba polis müdahalesi: 23 gözaltı!

Düzenleyen: / Kaynak: iha
İzinsiz yürüyüş yapmak isteyen gruba polis müdahalesi: 23 gözaltı!

GÜNDEM Haberleri  / iha

Çanakkale’de, Şırnak’ın Cizre ilçesinde protesto olaylarında hayatını kaybeden Tayfun Yaşlı’yı anmak ve izinsiz yürüyüş yapmak isteyen gruba polis müdahale etti. Çıkan arbedede 23 kişi gözaltına alındı.

Olay bugün akşam saatlerinde Esenler Mahallesi Adnan Kahveci Caddesi üzerinde meydana geldi. Şırnak’ın Cizre ilçesinde sokağa çıkma yasağını protesto etme olaylarında hayatını kaybeden Tayfun Yaşlı’yı anmak isteyen bir grup, izinsiz yürüyüş yapmak istedi. Grubun toplandığı haberini alan polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı.

İzinsiz yürüyüş yapmak isteyen grubu uyaran ekipleri dinlemeyen grup ile polis arasında arbede yaşandı. Tekrar yapılan uyarıları dinlemeyen gruba polis biber gazı sıkarak müdahale etti. Gazdan etkilenen ve kaçamayanlar gözaltına alındı. Kaçmaya başaranlar ise ara sokaklara dağıldı. Polis ekipleri, yaklaşık 2 saat boyunca ara sokaklarda devriye gezdi. Ara sokaklara saklanan göstericilerden bazıları yakalandı.

Gözaltına alınan 23 kişi, sağlık raporu için önce Çanakkale Devlet Hastanesi’ne daha sonra da ifadeleri alınmak üzere Çanakkale Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: iha
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...