Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sur'daki operasyonlarda 61 günde 151 terörist öldürüldü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Sur'daki operasyonlarda 61 günde 151 terörist öldürüldü

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde teröristlere yönelik süren operasyonlar 61'inci gününe girerken ilçede çatışmalar şiddetlendi, patlama sesleri de yükselmeye başladı. İlçede yoğun güvenlik önlemleri alındı. Sur ilçesindeki operasyonlarda toplam 151 terörist öldürüldü.

Merkez dört ilçeden biri olan Sur ilçesinde teröristlerin açtığı hendeklerin kapatılması ve barikatların kaldırılmasına yönelik düzenlenen operasyonlar 61'inci gününe girdi. 2 Aralık tarihinde ilan edilen sokağa çıkma yasağı sürerken operasyonlar da hız kesmeden devam ediyor. Birçok hendeğin kapatıldığı ilçede yer yer teröristlerle güvenlik güçleri arasında çatışmalar yaşanmaya başladı. 
İlçeye giriş ve çıkışlarda ise güvenlik güçleri vatandaşların üst aramasını büyük bir titizlikle yaptı. Operasyonların devam ettiği ilçeye çok sayıda zırhlı aracın da sevkiyatı sürüyor. 
İlçede, 61 gün içerisinde yaşanan çatışma ve patlamalarda 24 güvenlik görevlisi şehit oldu, 146 güvenlik görevlisi yaralandı. Sur ilçesindeki operasyonlarda toplam 151 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...