Mahsun Kırmızıgül’e cevap verdi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Mahsun Kırmızıgül’e cevap verdi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Başbakan Ahmet Davutoğlu, kendisine ‘nasıl bu kadar zalim oldunuz’ suçlamasını yönelten şarkıcı Mahsun Kırmızıgül’e cevap verdi.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinin kanaat önderleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelen Başbakan Davutoğlu, kendisine ‘nasıl bu kadar zalim oldunuz’ suçlamasını yönelten şarkıcı Mahsun Kırmızıgül’e cevap verdi. Bu sözler üzerine bir iç muhasebe yaptığı anlatan Davutoğlu, “Bizim elimizde tek bir masumun bırakın kanı, gözyaşı dahi yoktur” diye konuştu. Kırmızıgül’e Arakan’a, Gazze’ye yaptığı ziyaretleri anlatan ve buradaki çocukların duydukları memuniyeti anlatan Başbakan, “O sanatçıya sesleniyorum, zulüm görmek istiyorsa Dışkapı Hastanesi’nde ziyaret ettiğim o Sait’in gözlerine baksın. Birileri, birilerine gözyaşı döktürmek isterse, birileri İsrail’in ya da Esad rejiminin yaptığı gibi mazlumlara zulmetmek isterse, birileri bugün PKK terör örgütünün yaptığı gibi bu halka zulmetmek isterse, onun karşısında da sessiz kalacak kadar, Allah’ın ve milletin bize lütfettiği bu iktidar gücünden nasipsiz değiliz” dedi.

"DİYARBAKIR’A GIPTAYLA BAKILACAK"

Davutoğlu, Türkiye’nin terörden tamamen arındırılacağını, Diyarbakır’ın herkesin gıptayla bakacağı bir şehir olacağını ifade ederek, “Terör örgütünün vatandaşlarımıza yaşattığı acılar, en çok bizi üzüyor. O Diyarbakır’ı tarihi eserleriyle öyle inşa edeceğiz ki, Diyarbakır’a herkes gıptayla bakacak, herkes Diyarbakır’ı ziyaret edecek” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin bir daha asla eski karanlık günlerine dönmeyeceğini de ekleyen Davutoğlu, “Terörle mücadelenin demokratik kazanımlara zarar vermesine izin vermeyeceğiz” dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...