Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan, Özdemir Bayraktar'ı hastanede ziyaret etti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Erdoğan, Özdemir Bayraktar'ı hastanede ziyaret etti

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçirdiği kalp krizinin ardından ameliyat olan iş adamı Özdemir Bayraktar'ı, tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ABD'deki temaslarının ardından yurda döndü. Erdoğan, Atatürk Havalimanı Devlet Konuk Evi'nde yaptığı açıklamanın ardından Mehmet Akif Ersoy Kalp ve Damar Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi gören dünürü Özdemir Bayraktar'ı ziyaret etti.

Mehmet Akif Ersoy Kalp ve Damar Hastalıkları Hastanesi’ne gelen Erdoğan'ı hastane girişinde damadı Selçuk Bayraktar, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, hastane başhekimi ve diğer yetkililer karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hastane girişinde karşılayan damadı Selçuk Bayraktar, Erdoğan'ın elini öptü.

Erdoğan, Özdemir Bayraktar'ı hastanede ziyaret etti
Hastane girişinde bekleyen bazı vatandaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yoğun ilgi gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşlarla bir süre ayak üstü sohbet etti. Bu arada Suriyeli olduğu öğrenilen bir kadın da Erdoğan'a sarılarak, sevgi gösterisinde bulundu. Hastanede yaklaşık 1 saat kalan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra yoğun güvenlik önlemleri altında hastaneden ayrıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...