Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İhlas Koleji'nde nöbet değişimi

Düzenleyen:
İhlas Koleji'nde nöbet değişimi

GÜNDEM Haberleri

Türk eğitim sektöründe 20. yılına giren İhlas Koleji’nde görev değişimi gerçekleşti. İhlas Koleji’nde 10 yıldır genel müdür olarak görev yapan Hami Koç, görevini Bedri Yeltekin’e devretti.

İhlas Kolejinin Bahçelievler Kampüsü’nde düzenlenen devir töreninde Hami Koç, görevde bulunduğu 10 yıl boyunca İhlas Kolejini daha iyi noktalara getirmek için çalıştıklarını söyledi. Koç, görevi devrettiği Bedri Yeltekin’in çok değerli bir eğitimci olduğunu ifade ederek Yeltekin’e yeni görevinde başarılar diledi. 
    İhlas Kolejinin yeni Genel Müdürü Bedri Yeltekin de, İhlas Koleji gibi önemli bir eğitim kurumunda görev aldığı için mutlu olduğunu söyledi. Görevi teslim aldığı Hami Koç’un İhlas Koleji için önemli çalışmalar yaptığını ifade eden Yeltekin, “Hami Koç’a bir kez daha İhlas Eğitim Kurumlarına verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. İhlas Eğim Kurumlarının kurucusu merhum Enver Ören Bey’in vasiyeti olan ‘81 ilde okul’ sözlerini gerçekleştirmek için çalışacağız. Bu amaçla ilk hedefimiz, İhlas Eğitim Kurumları olarak İstanbul’un Anadolu yakasında bir okul açmaktır” ifadelerini kullandı.  
İhlas Kolejinin mevcut başarılarına yenilerini eklemek için bütün birimlerle yoğun bir çalışma dönemine gireceğini söyleyen Yeltekin, “Bir eğitim kurumunun başarısının devam ederek artması, o kurumdaki eğitimci kadrosunun sürekli olarak gelişimi ile doğru orantılıdır. Biz de İhlas Kolejinde görev yapan bütün öğretmenlerimizin eğitimci kimliklerini geliştirmek ve onları yeni başarılarımızın mimarı yapmak için öğretmen eğitim programlarımızı artıracağız” dedi. 
    Öğretmen gelişimi kadar öğrencilerin de en iyi akademik başarıyı yakalamaları için çalışacaklarını vurgulayan Yeltekin, bu amaçla İhlas Eğitim Kurumlarında öğrenci odaklı projeler üretmeye devam edeceklerini söyledi.
 Bedri Yeltekin kimdir?
Bedri Yeltekin 1951 yılında Diyarbakır’da doğdu. Uludağ Üniversitesi Balıkesir Necatibey Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği Bölümü’nü bitiren Yeltekin, 1982 yılında öğretmen olarak göreve başladı. Okullarda öğretmenlik, müdür yardımcılığı, müdürlük ve ilçe millî eğitim şube müdürlüğü görevlerinde bulunan Yeltekin, 2010 yılında Çanakkale Bozcaada İlçe Millî Eğitim Müdürlüğüne atandı. Burada üç yıl görev yapan Yeltekin, 2013-2014 yıllarında İzmir Karaburun İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü, 2014-2016  yılları arasında da İzmir İl Millî Eğitim Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu.
Eğitim alanında birçok çalışmaya imza atan Yeltekin’in çeşitli gazete ve dergilerde yer alan makale ve yazılarının yanı sıra proje koordinatörlüğünü üstlendiği okul öncesi eğitimi konu alan “Bozcaada’nın Gelecek Nesilleri Güvenle Yetişecek” isimli Avrupa Birliği projesi, Türkiye birincisi olmuştur. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...