İstanbul'da aranan şüpheli araç bulundu!

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
İstanbul'da aranan şüpheli araç bulundu!

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Sancaktepe'de gerçekleştirilen bombalı saldırından sonra polis 12 EA 683 plakalı beyaz renkli hafif ticari bir aracı arıyordu. Bombalı saldırı şüphesiyle aranan araç, Zeytinburnu Demirciler Sitesi 9. yol üzerinde devriye gezen polis ekibi tarafından bulundu.

Sancaktepe'deki bombalı saldırının ardından aranan şüpheli otomobil Zeytinburnu'nda bulundu. Gelişmenin ardından bazı yollar kapatıldı. Polis araç ve çevresinde inceleme yapıyor.

POLİS HER YERDE ARIYORDU

Dün Sancaktepe'deki 5'i asker 3'ü sivil 8 kişinin yaralandığı terör saldırısına ilişkin, plakası belirlenen bir hafif ticari aracın polis ekiplerince arandığı öğrenilmişti.

PLAKASI BİLİNİYORDU

Edinilen bilgiye göre, olayla ilgili çalışma yürüten İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, terör saldırısıyla bağlantılı olan kişi ya da kişilerin 12 EA 683 plakalı hafif ticari araçta bulunduklarını tespit etmişti.

İstanbul'da aranan şüpheli araç bulundu!

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...