Yüreğimize kor düştü: 1’i binbaşı 6 şehit

Düzenleyen:
Yüreğimize kor düştü: 1’i binbaşı 6 şehit

GÜNDEM Haberleri

PKK’lı teröristler Van Çaldıran - Ağrı Doğubayazıt karayolunu öğle saatlerinde kesti.

Çaldıran’a yaklaşık 60 kilometre uzaklıkta bulunan Tendürek Dağı eteklerindeki Soğuksu bölgesinde araçları durduran teröristler sürücüleri indirdi. Ardından da çoğu uluslararası nakliyat yapan tır olmak üzere 12 aracı ateşe verdi.
Olayın haber alınması üzerine bölgeye güvenlik güçleri sevk edildi ve helikopter destekli operasyon başlatıldı. Bölgeye giden zırhlı askerî araçlardan birinin geçişi sırasında ise teröristler, yola önceden tuzakladıkları el yapımı patlayıcıyı uzaktan kumandayla infilak ettirdi, ardından da roketatarla ateş açtı. Askerler de karşılık verince çatışma çıktı. Hain saldırıda Çaldıran İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Kıvanç Cesur, Astsubay İbrahim Tıraş, Uzman Çavuşlar Emre Türkmen, Murat Sarıgül ve Ferdullah Kaygusuz ile 1 asker şehit oldu, 2 asker de yaralandı.
 

NUSAYBİN’DE ÇÖZÜLME: 25 PKK’LI TESLİM OLDU
Bu arada operasyonların sürdüğü Mardin’in Nusaybin ilçesinde, PKK’da çözülme başladı. İlçenin Abdulkadir Paşa Mahallesi’nde çembere alınan bir binada güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışma çıktı. Çatışmada 2 terörist öldürülerek etkisiz hale getirildi. Binada bulunan 25 terörist ise, beyaz bayrak sallayarak güvenlik güçlerine teslim oldu. 

Yüreğimize kor düştü: 1’i binbaşı 6 şehit

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...