Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sultangazi’de bomba süsü verilen tüp polisi alarma geçirdi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Sultangazi’de bomba süsü verilen tüp polisi alarma geçirdi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Sultangazi’de kaldırım üzerine bırakılan bomba süsü verilmiş tüp polisi alarma geçirdi. Bomba imha ekipleri tarafından fünye ile patlatılan tüp de herhangi bir bomba izine rastlanmadı.

Sultangazi 75. Yıl Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde sabah saat 05.00 sıralarında kaldırım üzerine bırakılan bomba süsü verilmiş tüp polisi alarma geçirdi. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından pankart altına bırakılan piknik tüpünü gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen shortlandlı polis ekipleri caddeyi çift yönlü trafiğe kapatarak çevrede güvenlik önlemi aldı. Bir polis helikopteri de havadan bölgeyi kontrol etti. Olay yerine gelen bomba imha ekipleri özel kıyafetlerini giyerek şüpheli görünen piknik tüpünü fünye ile patlattı. Patlatılan tüpte herhangi bir bomba izine rastlanmazken piknik tüpü incelenmek üzere emniyete götürüldü. Trafik şüpheli tüpün patlatılmasının ardından normale döndü.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...