Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Bal tutuklandı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Bal tutuklandı

GÜNDEM Haberleri  / AA

FETÖ darbe girişimiyle ilgili gözaltına alınan Kastamonu Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Faruk Bal ile Kastamonu İl Jandarma Komutanlığında görevli Kurmay Albay İrfan Kızılarslan tutuklandı.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili gözaltına alınan Kastamonu Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Faruk Bal ile Kastamonu İl Jandarma Komutanlığında görevli Kurmay Albay İrfan Kızılarslan tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Kastamonu Adliyesi'nde hakim karşısına çıkartılan Bal ile Kızılarslan, yaklaşık 7 saat ifade verdi.

Bal ve Kızılarslan, Türk Ceza Kanunu'nun 309. maddesindeki "Anayasayı ihlale teşebbüs" ve 312. maddesindeki "Cebir ve şiddet kullanarak Türkiye Cumhuriyeti'ni ortadan kaldırmaya ve görevlerini yapmasını kısmen veya tamamen engellemeye teşebbüs edilmesi" suçlarından tutuklandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...