Otobüste askeri personel operasyonu

Düzenleyen:
Otobüste askeri personel operasyonu

GÜNDEM Haberleri

Kocaeli’de bir vatandaşın durumlarından şüphelenerek şehirlerarası otobüs içerisinde ihbar ettiği iki subay, polis tarafından gözaltına alındı.

İstanbul Samandıra’dan Kocaeli’nin Karamürsel ilçesine giden şehirlerarası otobüs içerisinde bir vatandaş, durumlarından şüphelendiği iki askeri personeli telefon ile ihbar etti. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, askerlerin içerisinde bulunduğu otobüsü Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bulunan Otogar Işıklar mevkiinde durdurdu.

Otobüste askeri personel operasyonu

Otobüs içerisindeki N.Y. ve F.A. isimli askerleri gözaltına alan polis ekipleri, askerlerin çantalarında arama yaptı. Teğmen oldukları öğrenilen askerlerin çantalarında arama yapıldı. Bir askerin çantasında silah ile birlikte çeşitli evraklar ele geçirildi. Otobüs içerisinde İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Yunus Timleri tarafından gözaltına alınan askerler haklarında gerekli çalışmanın yapılması için Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. 

Otobüste askeri personel operasyonu

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...