Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

2 Hakim ifade sırasında kalp krizi geçirdi

Düzenleyen:
2 Hakim ifade sırasında kalp krizi geçirdi

GÜNDEM Haberleri

İzmir'de darbe girişimine ilişkin gözaltına alınan 8 cumhuriyet savcısı ile 23 hakim İzmir Adliyesi'ne getirildi. İfade sırasında 2 hakim kalp krizi geçirdi.

İzmir, Aliağa, Bergama, Ödemiş, Menderes, Tire ve Torbalı adliyelerinde görevli 8 cumhuriyet savcısı ile 23 hakim, İzmir Emniyet Müdürlüğü'nün Mali Suçlarla Mücadale Şubesindeki işlemlerin ardından "silahlı terör örgütü üyesi olmak, faaliyetlerde bulunmak, darbeyle hükümeti devirmeye teşebbüs" suçlamasıyla İzmir Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

İFADE VERİRKEN KALP KRİZİ

Şüpheli savcı ve hakimlerin ifadesini Başsavcıvekili Okan Batu aldı. İfade sırasında İdare Mahkemesi Hakimi Aziz Ulupınar ile adı açıklanmayan bir hakim kalp krizi geçirdi. Bato'nun odasında ilk müdahale yapılan Ulupınar, daha sonra ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Diğer hakim de ambulansla hastaneye kaldırıldı. Şüpheli savcı ve hakimlerin sorgusu sürüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...