Devlet Bahçeli'den askere dayak tepkisi

Düzenleyen:
Devlet Bahçeli'den askere dayak tepkisi

GÜNDEM Haberleri

Bahçeli, "Yaralı askerin başında bozkurt işareti yapan şerefsiz bulunup anasından doğduğuna pişman edilmelidir" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında askeri döverek başında bozkurt işareti yapan kişi hakkında konuştu.

BU ŞEREFSİZ ANASINDAN DOĞDUĞUNA PİŞMAN EDİLMELİDİR
Bahçeli, "Kimin suçlu kimin suçsuz olduğu bilinmeden Mehmetçiklerin kemerle dövülmesi, bıçaklanması tekmelenmesi milli vicdana terstir. Bir askerin kafasının kesilmesi tarihi bir ihanettir. Neredeyse bulunup darbecilerle birlikte cezalandırılmalıdır. Bu şerefsiz bulunup anasından doğduğuna pişman edilmelidir. Biz 12 Eylül'de haklı olduğumuz halde askere el kaldırmadık, için için ağladık ama içimize attık.

Yürümezsem hak yolda erimezsem hak yolda çürümezsem hak yolda gök girsin kızıl çıksın! Mehmetçiğe zulüm ne demektir. TSK'yı topluca suçlamak kime ne kazandırır. Sela verilmesine verilsin ama halkla asker birbirine girmesin, askerle asker birbirine girmesin. Hele hele milliyetçi hareketi kimse olaylara çekmeye çalışmasın" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...