Bilal Erdoğan'dan Cambaz ailesine ziyaret

Bilal Erdoğan'dan Cambaz ailesine ziyaret

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında şehit edilen Yeni Şafak gazetesi fotomuhabiri Mustafa Cambaz'ın ailesini ziyaret etti.

Ziyarete ilişkin AA muhabirine açıklama yapan Cambaz'ın oğlu Alparslan Cambaz, Bilal Erdoğan'ın kendilerine telefonla ulaştığını ve telefonda gayet samimi şekilde konuştuklarını söyledi.
Cambaz, telefonu "Bilal Ağabey" diyerek açtığını, Erdoğan'ın da aynı samimiyetle karşılık verdiğini ifade ederek, "Evin adresini mesaj attım. Sonra eşi ve çocuklarıyla eve geldiler. 'Normalde bütün şehit ailelerini ziyaret ediyorum ama senin yazdıklarını duyduktan sonra kesin gelmem gerektiğini düşündüm' dedi." diye konuştu.
Son yaşanan olayları konuşup fikir alışverişinde bulunduklarını aktaran Cambaz, sözleri şöyle sürdürdü:
"Kendisine 'Babanızı da bekleriz, babam kendilerini çok severdi. Ben de severim' dedim. Külliyedeki törene ilişkin eleştirilerim konusunu da konuştuk. Annem ile de ilgilendi, onunla da sohbet ettiler. Eşi ve çocukları da vardı. Çok sıcak bir ortam oluştu. Ziyarete ilişkin fotoğrafları da sosyal medyadan paylaştım. Bu ziyareti bizi çok mutlu etti."
Cambaz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki törene ilişkin kaleme aldığı yazıdaki ifadelerin bazı basın organları tarafından çarpıtıldığını ve bu durumun da kendisini rahatsız ettiğini dile getirdi.
FETÖ'nün darbe girişimine karşı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "meydanlara inin" çağrısına uyarak Çengelköy'de darbeci askerlere karşı koyan Cambaz, şehit edilmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...