İzmir'de iş adamlarına FETÖ operasyonu!

Düzenleyen:
İzmir'de iş adamlarına FETÖ operasyonu!

GÜNDEM Haberleri

İzmir'de başlatılan FETÖ operasyonunda aralarında Kavuklar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavuk'un da bulunduğu 20 şüpheli gözaltına alındı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı Fetullahçı Terör Örgütü'nün finansmanına yönelik yürüttüğü bir soruşturmada bu sabah operasyon için düğmeye bastı.

KAVUKLAR HOLDİNG YÖNETİM KURULU BAŞKANI DA GÖZALTINDA

 Başsavcı Vekili Okan Bato'nun talimatı ile harekete geçen İzmir Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri aralarında Kavuklar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavuk'un da bulunduğu 20 şüpheliyi gözaltına aldı. Kavuk, aynı soruşturma kapsamında kapatılan Gediz Üniversitesi’nin de kurucu başkanıydı. Abdullah Kavuk, Çeşme’deki yazlığında Mali Suçlarla Mücadele Şube ekipleri tarafından gözaltına alındı. Kavuk’un kardeşi Mehmet Kavuk da memleketleri Malatya’da gözaltına alındı.

HİMMET SORUMLULARI İMAMLAR GÖZALTINDA
İzmir merkezli dört ilde gerçekleştirilen operasyonda, Fetullahçı terör örgütünün bazı imamları ile himmet sorumluları da gözaltına alındı. Göz altına alınan şüpheliler İzmir Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ne getirilerek sorguya alındı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...