Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yayaya çarpıp kaçmak isteyen sürücüye dayak

/ Kaynak: İHA
Yayaya çarpıp kaçmak isteyen sürücüye dayak

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Kastamonu'da bir yayaya çarptıktan sonra olay yerinden kaçmak isteyen sürücü, vatandaşlar tarafından araçtan indirilerek darp edildi.

nbsp;Kastamonu'da bir yayaya çarptıktan sonra olay yerinden kaçmak isteyen sürücü, vatandaşlar tarafından araçtan indirilerek darp edildi. nbsp;
Edinilen bilgiye göre, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Rauf Denktaş Caddesi'nde Hüseyin T. (23) yönetimindeki kiralık 34 KA 1570 plakalı otomobil, karşıya geçmek isteyen 44 yaşındaki Bilgehan Seçmen'e çarptı. Görgü tanıkları otomobilin aşırı hızlı olduğunu ve kaza sonrası sürücünün kaçmaya çalıştığını iddia ederken, vatandaşlar sürücüyü araçtan indirerek meydana dayağı attı. Çarpmanın etkisiyle 50 metre sürüklenen Bilgehan Seçmen ise olay yerinde hayatını kaybetti. Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Otomobil sürücüsü Hüseyin T., polis tarafından gözaltına alındı. Bilgehan Seçmen'in cenazesi ise cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Polis memuru, Seçmen'in yakınlarını arayarak karakola gelmelerini istedi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...