DAEŞ'ten Havar köyüne saldırı

Düzenleyen:
DAEŞ'ten Havar köyüne saldırı

GÜNDEM Haberleri

DAEŞ militanları Suriye'nin Türkiye sınırındaki Havar köyüne havan topları ile saldırı düzenledi. Sınırda bulunan fırtına obüsleri ve topçu birlikleri tarafından saldırının düzenlendiği yöndeki DAEŞ hedefleri yoğun ateş altına alındı.

Suriye'nin Türkiye sınırına sıfır noktasında bulunan Havar köyüne DAEŞ militanları tarafından havan toplarıyla saldırı düzenlendi. Sınır hattında konuşlu bulunan fırtına obüsleri ve topçu birlikleri tarafından havan saldırısının gerçekleştirildiği Balagat, Kefergan ve çevre köylerindeki DAEŞ mevzileri yoğun ateş altına alındı. Bölgeden yoğun şekilde patlama sesleri ile dumanlar yükseliyor. Özgür Suriye Ordusu birliklerinin de bulunduğu bölgedeki DAEŞ militanları ile çatışmaların sürdüğü öğrenildi.DAEŞ'in saldırısında ise yaralıların olduğu belirtiliyor 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...