Maganda uykuda vurdu

Maganda uykuda vurdu

GÜNDEM Haberleri

Adana'da yaşlı bir adam, evinde uyurken nereden geldiği belli olmayan bir kurşunun çatıdan girmesi sonucu bacağından yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, geçtiğimiz Cumartesi günü, merkez Yüreğir ilçesinin Kazım Karabekir Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, işçi emeklisi Halil Ciğer (61), 1 katlı evinin damına yaptırdığı 2 odalı prefabrik barakada, eşi Cennet Ciğer (58) ile birlikte uyumaya başladı. Ciğer, sabaha karşı saat 04.00'de, patlamaya benzer bir sesin ardından bacağında acı hissederek uyandı. Uyandığında bacağının kanadığını gören Ciğer, Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gitti. Burada muayene edilen Ciğer'den kan tahlili istendi. Kan tahlilinden herhangi bir olumsuzluk çıkmayınca, yarası pansuman edilen vatandaş, evine gönderildi. Evine geldiğinde, tavanda kelebeğe benzer bir şey gören Halil Ciğer, kızının, "Kelebek değil tavan delinmiş" demesi üzerine baktığında, tavanın bir parmak girecek kadar delindiğini gördü. Bunun üzerine tekrar hastaneye giderek tavanda delik olduğunu, bacağına kurşun isabet etmiş olabileceğini söyleyen yaşlı adamın filmi çekildiğinde, bacağında mermi olduğu tespit edildi. Yapılan operasyonla, Ciğer'in bacağındaki mermi çıkartıldı. Halil Ciğer hastaneden evine gelerek dinlenmeye alınırken, polis de eve gelerek incelemede bulundu.
Evinde yatarken kurşunun isabet etmesine bir anlam veremediğini anlatan Ciğer, "Bu kesinlikle maganda işi. Gece yatıyorsun evinin içinde vuruluyorsun. Acı içinde kalktığımda ne olduğunu anlamadım; doktora gittim onlar da ne olduğunu anlamadı. Evin içinde olduğum için, vurulacağım hiç aklıma gelmedi. Ben bugün kurşun kafama isabet etmiş ve ölmüş de olabilirdim. Şu an şans eseri yaşıyorum. Artık herkeste silah var ve herkes rastgele ateş açıyor. İnsan evinde bile güvende değil" dedi. nbsp;ADANA (İHA)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...